Geen producten (0)


Gekochte artikelen mogen uiterlijk binnen 14 dagen na aflevering worden geretourneerd. Deze termijn gaat in op de afleverdatum. Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Procedure

Meld je retour aan door een mail te sturen aan retour@brooks-fashion.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en reden van retour. Je ontvangt dan van ons het retourformulier. Sluit het retourformulier bij je pakket in en stuur deze samen met de factuur mee in je retourzending. 

Retour adres


Brooks Fashion 
Passage De Pit 3a
5981 CS Panningen

Na correcte ontvangst van de retouren wordt het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort.

Tip: retourneren doe je gratis via onze winkel in Panningen of Venray.

Voorwaarde


☆ De artikelen dienen in goede conditie te worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet vuil, beschadigd, gewassen of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten. 

☆ Accessoires en afgeprijsde artikelen mogen niet geretourneerd worden.

☆ Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.

☆ Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen.


Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan, behoudt Brooks Fashion het recht  om de zending terug te sturen en de verzendkosten in rekening te brengen. 

Foutief geleverd of klacht

In geval van product- en/of leveringsfouten zijn de kosten van retour zenden voor rekening van Brooks Fashion. Deze zullen achteraf vergoed worden.
- Product- en/of leveringsfouten dienen binnen 3 dagen na levering met omschrijving aan ons gemeld te worden. Stuur hiervoor een mail naar admin@brooks-fashion.nl.

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Annuleer je de bestelling, nadat deze verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Brooks Fashion reeds een betaling van jou heeft ontvangen, dan zullen wij het aankoopbedrag, na goede ontvangst van de retourzending, binnen 14 dagen terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.