Geen producten (0)

Veilig betalen

Veilig en gemakkelijk betalen staat bij Brooks Fashion voorop. Kies de beste manier om je artikelen te betalen met: iDEAL, Mister Cash, Achteraf betalen of Overboeking. Je kunt je keuze aangeven bij de kassa.

Bankgegevens Brooks Fashion

Rekeningnummer
IBAN: NL27RABO0149499752
BIC

iDEAL


Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Je voert jouw banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel, bijv. de paslezer, van de bank. De betaling is daarna definitief en niet storneerbaar.

Focum Achteraf betalen

Wil je liever eerst je bestelling ontvangen en later pas betalen? Dit is mogelijk door te kiezen voor Achteraf betalen. Met achteraf betalen betaal je niet direct je bestelling, maar kun je makkelijk en veilig achteraf betalen wanneer je jouw bestelling in huis hebt. Het achteraf betaalproces bij Brooks Fashion wordt volledig uitgevoerd door Achteraf Betalen.

Overboeking

Bij betalen met overboeking krijg je na het plaatsen van je bestelling van ons een mail met onze bankgegevens, hiermee kan je het bedrag van je bestelling  naar ons overboeken. Zodra het bedrag bij ons binnen is sturen we de bestelling naar je op. Je hebt 7 dagen de tijd om je betaling te voldoen.

Staat jouw gewenste betaalmethode er niet bij? Stuur dan een mail naar admin@brooks-fashion.nl en wellicht kunnen we jouw gewenste betaaloptie aansluiten in onze webshop.